Profil

1. april 1994 slog Diens Kliver dørene op til hans nye Auto-værksted på Trekanten i Vojens - Auto-Gården. Specialet var VW/AUDI.
Diens Kliver havde da over 25 års erfaring indenfor VW og AUDI, og havde nu også lysten til at drive selvstændigt værksted.

I starten var der kun Diens selv og en svend, Robert. Men allerede få måneder senere startede yderligere en arbejdsdreng mens hustruen Bente klarede regnskab og bogholderi i fritiden. Snart var dette arbejde dog så omfattende, at hun opsage sit job og fik sin daglige gang på Auto-Gården også.

Allerede året efter (1995) udvidede de værkstedet første gang til det dobbelte og yderligere en svend blev ansat. I 1997 blev Auto-Gården udvidet med en udstilling og salgslokaler. Og i 1999 efter endt mekanikerlære hos VW/AUDI i Aabenraa, kom sønnen Peter hjem i firmaet, til at begynde med som svend på værkstedet, men han overtog hurtigt nogle af faderens opgaver som værkfører.

I 2006 skete der for alvor noget igen. Firmaet opkøbte nabogrunden og bygninger, som efter en gennemgående renovering var med til at forskønne hele Trekanten/Indfaldsvejen til Vojens by. I denne forbindelse overtog Peter halvdelen af firmaet og havde hermed ansvaret for værkstedet, mens Diens stod for salgsafdelingen.

Efter 17 år valgte Diens i 2011 at gå på efterløn og Peter overtog hermed Auto-Gården.

Firmaet tæller i dag foruden Peter selv 4 ansatte - Udover Robert, som har været med siden starten i 94', finder du også Lars og Henry på værkstedet. Henry kunne i 2018 fejre 10 års jubilæum hos Auto-Gården Vojens. På kontoret sidder Conny og styrer bogholderiet, udlejningen og alt andet hvad der skal til for at servicere os og jer kunder.

Vi brænder for VW og Audi-bilerne men reparerer alle bilmærker og konceptet er stadig det samme: God service, høj faglighed og ærlighed - og det er vi stolte af!    At sætte din bil på værksted eller købe en bil er en tillidssag!

Nyt tiltag i 2014 er samarbejdet med Biludlejning "One2move", som vi ønsker at leje biler ud via til private og virksomheder, som står og mangler en ekstra bil i en kortere eller længere periode. Vi udlejer småbiler, microbil, bil med automatgear, flyttebil, varebil. Ønskes leje af trailer klare vi også dette ved at have en stor flyttetrailer/lukkettrailer, en alm. trailer med gitter rundt god for haveaffald, desuden haves en stor booggie trailer med en totalvægt på 3 ton.