Profil

1. april 1994 slog Diens Kliver dørene op til hans nye Auto-værksted på Trekanten i Vojens - Auto-Gården. Specialet var VW/AUDI.
Diens Kliver havde da over 25 års erfaring indenfor VW og AUDI, og havde nu også lysten til at drive selvstændigt værksted.

I starten var der kun Diens selv og en svend, Robert. Men allerede få måneder senere startede yderligere en arbejdsdreng mens hustruen Bente klarede regnskab og bogholderi i fritiden. Snart var dette arbejde dog så omfattende, at hun opsage sit job og fik sin daglige gang på Auto-Gården også.

Allerede året efter (1995) udvidede de værkstedet første gang til det dobbelte og yderligere en svend blev ansat. I 1997 blev Auto-Gården udvidet med en udstilling og salgslokaler. Og i 1999 efter endt mekanikerlære hos VW/AUDI i Aabenraa, kom sønnen Peter hjem i firmaet, til at begynde med som svend på værkstedet, men han overtog hurtigt nogle af faderens opgaver som værkfører.

I 2006 skete der for alvor noget igen. Firmaet opkøbte nabogrunden og bygninger, som efter en gennemgående renovering var med til at forskønne hele Trekanten/Indfaldsvejen til Vojens by. I denne forbindelse overtog Peter halvdelen af firmaet og havde hermed ansvaret for værkstedet, mens Diens stod for salgsafdelingen.

Efter 17 år valgte Diens i 2011 at gå på efterløn og Peter overtog hermed Auto-Gården.

Firmaet tæller i dag foruden Peter selv 4 ansatte - Udover Robert, som har været med siden starten i 94', finder du også Tommy og Henry på værkstedet. Henry kunne i 2018 fejre 10 års jubilæum hos Auto-Gården Vojens. På kontoret sidder Conny (10 års jubilæum 2/2020) og styrer bogholderiet, udlejningen og alt andet hvad der skal til for at servicere os og jer kunder.

Vi brænder for VW og Audi-bilerne men reparerer alle bilmærker og konceptet er stadig det samme: God service, høj faglighed og ærlighed - og det er vi stolte af!    At sætte din bil på værksted eller købe en bil er en tillidssag!

Nyt tiltag i 2014 blev bil- og trailer-udlejning, hvor vi ønsker at leje biler ud til private og virksomheder, som står og mangler en ekstra bil i en kortere eller længere periode. Vi udlejer småbiler, microbil, bil med automatgear, flyttebil, varebil. Ønskes leje af trailer klarer vi også dette, da vi udlejer stor flyttetrailer/lukket trailer eller alm. trailer med gitter (god til fx haveaffald)

Nyt tiltag 2020 er forhandling og servicering af elektriske 3 og 4-hjulede kabinescootere i hele Sønderjylland. Vi fremviser i Vojens men kører også gerne til kunden og fremviser. Klargøring, montering af ekstraudstyr samt service udføres selvfølgelig på eget værksted eller ude hos kunden.

Telefon & Mail

7454 2475

auto-gaarden@mail.tele.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder